088 - 1260 160

documenten.nl

Onze producten

Tekeningbeheer

Op het juiste moment over de juiste informatie beschikken is zeer waardevol. Dit geldt zeker voor betrouwbare bouwkundig tekeningen. Met de dienst tekeningenbeheer zorgen wij voor een goede set basistekeningen en ontsluiten deze direct in de digitale werkomgeving.

Meer weten?

Contractbeheer

Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van documenten.be kunt u de status van uw contracten volgen. Dit geeft inzicht per contract. De op maat gemaakte rapportages binnen de werkomgeving helpen om meer proactief om te gaan met uw contracten.

Meer weten?

Personeelsdossier

Duidelijkheid en transparantie bieden voor medewerkers een goede basis om waarde te blijven toevoegen binnen uw organisatie. Een gezonde combinatie van persoonlijke aandacht en structuur bij de vastlegging binnen het personeelsdossier dragen bij aan een goede samenwerking.

Meer weten?

Tekeningen
beheer

Kwaliteit

Op het juiste moment over de juiste informatie beschikken is zeer waardevol. Dit geldt zeker voor betrouwbare bouwkundig tekeningen. Met de dienst tekeningenbeheer zorgen wij voor een goede set basistekeningen en ontsluiten deze direct in de digitale werkomgeving. De digitale bestanden voldoen aan vooraf opgestelde criteria, welke vastliggen in het ‘CAD protocol’

Meerwaarde en toegankelijkheid

Een goed CAD tekeningenbestand is van strategische meerwaarde voor uw organisatie. Het levert een bijdrage aan het ophelderen van vraagstukken, het geeft meer grip op het uitgavenpatroon rondom onderhoud en biedt u gemak.

De werkomgeving van documenten.be is werkelijk toegankelijk vanaf iedere locatie of het nu de bouwplaats of kantoor betreft, het enige dat u nodig heeft is de beschikking over internet. Uw laptop, smartphone of tablet zijn direct geschikt om de in documenten.be geplaatste bouwkundige tekeningen te bekijken.

Beheer

Het actueel houden en het beheer van uw tekeningenbestand heeft in de praktijk te maken met werkafspraken en discipline om de tekeningen met regelmaat te reviseren. Maar met de uitgebreide mogelijkheden rond workflow en versiebeheer kunt u met betrekking tot beheer rekenen op een betrouwbare technische ondersteuning.

Whitepaper aanvragen

Contract
beheer

Kwaliteit

Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van documenten.nl kunt u de status van uw contracten volgen. De kern van het probleem van goed contractbeheer is niet de software, maar het categoriseren en signaleren. Documenten.nl neemt het volledige administratieve proces van u over en voorziet u van inzicht en overzicht: ‘Business Proces Outsourcing’.

Categoriseren

In de praktijk is wanneer nodig vaak geen overzicht en inzicht in bestaande contractuele verplichtingen. Contracten die onnodig langer doorlopen dan genoemde contractduur zijn vervelende kostenposten. Een onderdeel van het totaalpakket is het categoriseren van uw contracten: centraal verzamelen, digitaal aanbieden en bijhouden. De eerste stap in de richting van het krijgen van overzicht en inzicht in uw contracten!

Signaleren en toegankelijkheid

Een belangrijke volgende stap in het proces van goed contractbeheer is het beschikken over een tijdige signalering van wanneer een contract afloopt. In de regel blijkt dat contractafloop of contractverlenging hét uitgelezen moment is om kwaliteitsverbetering of nieuwe prijsafspraken te realiseren.

Behoeften veranderen en ook u wilt op het juiste moment gebruikmaken van innovaties en marktaanpassingen. Een tijdige signalering zorgt ervoor dat uw bestand altijd actueel is en alleen inzichtelijk is voor daartoe bevoegde medewerkers. Een belangrijk punt van aandacht is dan ook dat u altijd en op elk moment uw contractbestand kunt raadplegen. Documenten.nl verzamelt uw contracten in een veilige digitale werkomgeving, welke op ieder moment en iedere plek toegankelijk is. Het enige dat u nodig heeft is de beschikking over internet. Uw laptop, smartphone of tablet zijn direct geschikt om de in documenten.nl geplaatste contracten te raadplegen.

Beheer

Het actueel houden en het beheer van uw contractbestand heeft in de praktijk te maken met werkafspraken en discipline om vanaf het begin contracten centraal te administreren en daaruit vloeiende activiteiten uit te voeren. Met de uitgebreide mogelijkheden rond workflow en versiebeheer kunt u met betrekking tot beheer rekenen op een betrouwbare technische ondersteuning. Zo krijgt u zicht op welke acties u tijdig kunt ondernemen om contracten te beëindigen of te optimaliseren.

Whitepaper aanvragen

Personeels
dossier

Kwaliteit

Duidelijkheid en transparantie bieden voor medewerkers een goede basis om waarde te blijven toevoegen binnen uw organisatie. Een gezonde combinatie van persoonlijke aandacht en structuur bij de vastlegging binnen het personeelsdossier dragen bij aan een goede samenwerking.